Over Verhuisliftinside

Uw betrouwbare partner voor al u te liften objecten

Bij Verhuisliftinside maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring bij het inzetten van mobiele verhuisliften en mobiele opbouw verhuisliften.

Voordelig, eenvoudig en snel bieden wij U een bemande verhuislift of opbouw verhuislift aan. Wij komen naar u toe op de gewenste locatie met een ervaren verhuislift bediener/operator en helpen U de gewenste goederen van beneden naar boven of van boven naar beneden te liften.

Het grote voordeel van een bemande verhuislift is dat u niet alleen  geholpen wordt in het liften van de goederen maar ook het advies krijgt hoe de goederen op de lift te plaatsen!  Wij merken dat onze klanten dit als heel prettig en zorgeloos ervaren. Veilig en betrouwbaar! Wij zetten ons in voor bedrijven en particulieren.

Is er te weinig ruimte?

Verhuisliftinside biedt ook een "opbouw" verhuislift. Neem contact op voor meer informatie

Is er te weinig ruimte?

Heeft u een verhuislift nodig maar er kan er geen autoverhuislift bij uw huis komen! Bijvoorbeeld een diepe tuin, een te groot object of andere ruimtelijke beperking? Dan biedt Verhuisliftinside een  “opbouw” verhuislift aan. Deze kan zowel in een voortuin of achtertuin of aan een zijkant van een woning ingezet worden. De “opbouw” verhuislift kan een maximaal gewicht van 200 kg liften. Dit type lift wordt door 2 medewerkers voor u opgebouwd en weer afgebroken na afloop van de werkzaamheden. Dit alles voordelig, eenvoudig en betrouwbaar. De goederen zijn van u en onze zorg is dat alles veilig en soepel verloopt.

Krijg nu direct advies