Verhuislift

Waarom een verhuislift?

Het huren van een verhuislift ontzorgt u op meerdere manieren. Uw verhuizing verloopt niet alleen sneller, ook is er veel minder kans op schade aan uw spullen en aan de muren van uw nieuwe huis. Daarbij zijn onze verhuislift operators ervaren verhuizers, zij kennen de fijne kneepjes van het vak en kunnen u het advies en de hulp bieden om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Met spoed een verhuislift nodig? Geen probleem.

Met een verhuislift gaan grote en zware meubels tot 350 kg binnen enkele seconden naar de juiste etage. Het is ook mogelijk om veel verhuisdozen tegelijkertijd naar boven of beneden te liften.

Liever geen lastige of moeilijke til situaties met meubels, tientallen keren de trap op en af, urenlang zweten of kans op spierblessures? Geen schade veroorzaken in een trapgat of lift? Dat is met onze verhuisliftservice verleden tijd!

Veiligheid

Alle verhuisliften zijn goed onderhouden en voorzien van een keurmerk. De verhuislift wordt voorgereden, opgezet en bediend door een opgeleide verhuislift medewerker. Om het liften veiliger en vertrouwd te laten verlopen adviseert en denkt de liftbediener met u mee. We bieden altijd een passende oplossing voor een juiste verhuislift.

Onze speerpunten

Krijg nu direct advies